Contact

Follow

Tlf: 40213448

©2018 by Fanatorget Selskapslokaler. Proudly created with Wix.com

ÅRETS JULEBORD

- gjør det om til en helaften!

Fanatorget fest- og selskapslokaler inviterer ikke bare på julebord med deilig mat og god drikke, men en uforglemmelig helaften med teambuilding aktiviteter. 

Etter bordsettingen står deres egen private nattklubb klar med lounge, bar scene og dansegulv. Kanskje noen er klar for litt karaoke utpå kvelden?​

KLIKK HER

for pris og reservasjon

eller les mer om vårt tilbud under bildene

 
p1.jpg
julen_liten.jpg
47680427_2522195941140209_25858082104305

MENY

695,- per person

Velg mellom:

Gourmet lam fra Vestlandet; 

Pinnekjøtt med deilig kålerabistappe, dampede poteter og pinnefett (Allergi: melk)


Mør og god svineribbe fra edelgris, serveres med rødkål, dampede poteter og deilig hjemmelaget julesaus (Allergi: melk, sulfitt)

Dessert:​ 

Sjokoladekake fylt med sjokoladekrem, Skogsbærkake med mandelbunn og vaniljekrem, diverse julebakst, riskrem med bringebærsaus, kaffe og te.

TEAMBUILDNING AKTIVITETER

+ 200,- per person

Vår dyktige underholdningsverter sørger for å holde stemningen oppe hele kvelden- slik at ingen tenker på å gå hjem eller andre steder etter maten. 

Først skal dere gruppevis inn i Hyperklikk Greenscreen Studio for noen bilder og litt videoinnspilling. Mens vi venter på videopremieren lar vi dere gruppevis konkurrere og underholde hverandre i aktiviteter som grip mikrofonen, karaoke, lip sync battle og kahoot. 

En snakkis i lang tid fremover, samt gode minner fra julebordet 2019.

LEIE AV LOKALER

kr. 6000,- ink. mva.

Våre unike lokaler på Sandsli sørger for at det blir en helaften med firmaet hvor en får julebord med fest på kjøpet. Vi tilrettelegger lokalene etter antall gjester, og står klare for å imponere dere. 

Inkludert i prisen er også servitører, bartender og utvask.

KLIKK HER

for pris og reservasjon