MUSIKKVIDEO INNSPILLING

I VÅRE LOKALER

Vi har siden 2011 drevet med musikkvideoinnspilling i vårt green screen studio. Dette er et populært tilbud til teambuilding såvel som utdrikningslag og barnebursdager. Bare i 2019 lagde vi 193 musikkvideoer hos oss.

Vi har mange muligheter og triks, såvel som parykker, hatter, osv. Dansen hjelper vi dere med også - via projektor i vårt store greenscreen studio kan dere herme etter dansen.

Hvordan vi gjennomfører det rent praktisk er avhengig av deres ønsker og antall deltakere. Vi deler dere inn i grupper som sammen skal løse en oppgave, lage en dans eller sangtekst som dere sendere skal spille inn. Vi har dyktige underholdningsverter som hjelper dere underveis, og et lydstudio vegg-i-vegg om dere skal spille inn sang også. 

Vi har også en kjempedyktig låtskriver som gjerne hjelper dere med å lage deres egen sang utifra deres målsettinger, slagord og virksomhet. Dere må ikke lage sang - men det er en gøy teambuilding aktivitet å skrive et lite vers sammen og spille det inn.

Premiere på storskjerm kommer selvsagt utpå kvelden.

PRIS (bare musikkvideo) fra 3990,-

Avhenger av antall og hvor avansert dere vil gjøre det

PRIS (sang+musikkvideo) fra 5490,-

VI KOMMER GJERNE TIL DERE

Vi har ved flere anledninger besøkt bedrifter i "kontortiden" og fanget medarbeiderne mens de gjør sine daglige oppgaver. 

Vi har også kommet på arrangementer og til bedriften etter ordinær "kontortid" for å lage gøyere varianter. Gjerne til et innslag på julebordet eller sommerfesten.

Ta gjerne kontakt så kommer vi mer enn gjerne med ideer og forslag uten forpliktelse.

PRIS fra kr. 5990,-

G1.jpg

SEND FORESPØRSEL

Eller ta kontakt med oss på telefon for mer info eller omvisning

Tlf: 919 09 338

Adresse:

Fanatorget

Aurdalslia 10, 5253 Sandsli

Takk for din beskjed, du hører fra oss snart!